lördag

shooooo fadderittanlamboo
amen förfan hej på er :) är ni bakiiiiis???;) hope so

sitter hemma hos rosalieee vilket jag gjort i princip hela dagen^^
har vart jävligt trött med tanke på att ja sovit i en liiten  soffa utan täcke hela natten! så har vaknat typ var tionde minut,antingen för ja frysit eller för min nacke höll på att brytas hejdlöst !:P haha
-
aa ivilket fall som hellst så läängtar ja ärligt att få gå och lägga mig och soova inatt .. ska sooova såjävla länge , så ja vaknar och mår piss sen igen för ja sovit för länge ist ,men de nice ? :P

PussPuss / törnrosaa
2011-06-25 @ 23:43:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


midsommar^^

aha midsommar idag då allihopa!
men i mitt fall ser den ut som vilken annan dag som hellst faktist! ;)
så jag sitter med min bror och hans kompis och har precis sett klart den första filmen, ( nån sjuk film med typ dom i jackass och bam ) , så de filmkväll is on!
.
snart dax för nästa filmen , och sedan händer det inte så mkt mera för mig .
är inte midsommar så jävla överskattat? alltså ärligt vfr firar man det , äre NÅN som vet varför kan ni ju gärna upplysa mig om det för ja har ingen aning !!
'
nemen aah det var väl allt för mig,vi säger så..
PussPuss/sofidanielsson

2011-06-24 @ 22:17:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Freedom comes when you learn to let go

kände ju som så att det inte finns så mkt att göra på datorn just nu , så ja skriver lite här igen då! , rosa och charlie håller på att nörda rosas nya lur och boyen sover...
'
så mmh nu får ni en bra låååt uíst vetniii
2011-06-20 @ 23:28:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


what are words

god dagens!
aha , efter två dagars typ enbart nördande av oth så har ja faktiskt gått utanför dörren idag !:O hihi
åkte med rosalie ut till ikano huset,för hon skulle köpa en iphone JA VILL MED HA !!! så ni är hjärtligt välkomna att ställa er på ett abonemang till mig ;)
-
själv köpte man ögonbrynsfärg & en keps :)
,men nu sitter vi hemma hos rosa och har precis ätit stuvade makaroner och köttbullar som charlie lyckades galant med (Y) , haha men så mkt mera finns ju inte att skriva. så vi hörs !;)
OCH NU VART JAG FÖRBANNAD,FÖR DET GICK INTE ATT LADDA UPP EN BILD ! :p
2011-06-20 @ 21:05:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tjenare mannen !!

torsdag:
vaknade rätt så sent idag , sköööt! länge sen ja sov ut kändes det som!
men en sak som inte var så bra med det var att ja missade mitt möte som var klockan 10 , men tog det i telefon ist så det gick ju bra ändå !
-
sedan gjorde ja mig iording för att åka in till stan och fika med julia som fyller 19 idag ! :)
men det vart mcd ist för båda höll på att typ dö av hunger ;P

sen gick vi lite och glodde i affärer och slutligen uträttade vi ett ärende på rese åt kimberley och sedan tog ja bussen till lambohov .. och här har ja inte gjort ett skit... haha jorå ja har kollar på tv och badat med jullan och vart ute lite :)

-
men nu har julia DAMP för ja tog hennes dator som tar 842948291509 år att sätta på .. OCH ja råkade ta bort hela jävla inlägget nyss så fick skriva om allt xD hHAHA så vi hörs ! nu ska vi massera varandra ;)

en gammal bild på julia :)
btw jönköping imorn !!
/ sofidanielsson

2011-06-17 @ 23:24:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tjena på er nattugglor ! :)

tjena lena !

. aaha vad har hänt idag då ?
jooo , först så vaknade jag av att rosalie ringde till mig runt halv 10 nångång där , och emma kom ju såklart upp med teeelefonen och väckte mig med hennes skära ( söta ) röst ;)

-
sedan vare bara upp och äta frukost för sedan kom rosalie och droppade av Majk hos mig i lambohov, för hon skulle få hem en väldigt speciell gäst till henne och då fick inga barn närvara, så då fick ja passa bebis runt en timme .
-
men det gick hur bra som hellst för majk är så snäll , men sova det ville han inte göra .. inte så konstigt kanske med tanke på att båda julia och emma var helt galna i honom och ville pussa och vara nära hela tiden.. och vem till sova , när man har lekkompisar ist liksom , haha!-
-
sedan när rosalie kom för att hämta majk så åkte jag med dom hem till berga. så lämnade ja och rosa av majk till charlie så han äntligen kunde sova sin skönhetssömn ;)
Då passade vi på att åka in till stan för dom hade ju rea idag och vem blir shopping beroende då om inte rosalie ??
så hon hittade OCH fick hem massa fint ( som ja snor nån dag ) ;)
-
sedan åkte vi hem till henne en stund och sedan åkte ja tillbaka till lambohov för att hämta min mobil laddare som ja såklart glömde!!!!!!
sedan har ja spenderat hela kvällen/ natten med att vara hemma hos jeanette och mip och hjälpt henne att städa lite :)
-
nu är ja hemma och ska kolla OTH !!! <3

SAKNAR DIG MANNIZ<3

2011-06-17 @ 01:44:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sommarlooov

Halloj!
åkte till lambohov och sov igår tills idag.. för att idag vart det att kolla på 3 skolavslutningar till världens sötaste :)<3
'
så det har vart fullt upp ända tills nu i princip, men ja älskar ärligt talat att gå på skolavslutningar , fast de e fan sorgligt på nåt sätt , men så himla gulligt..
-
Men ja älskar iaf att ja ätit smörgåstårta OCH jordgubbstårta, mums!
ikväll vet ja inte vad som händer exakt,men ska iaf träffa puppiluppa(carro)!


alex,julia, emma ! :)

2011-06-15 @ 16:35:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hallooj

long time no seen!
men ni får faktiskt ha förståelse för det , för har ju vart studentvecka ( inte för jag tar studenten men ändå ) ;)
haha aa så förra veckan var ju mkt fester

i tisdags var det ju fan vattenkrigsfestivalen ( då vi faktiskt slog världsrekord ) ;) de ju fan nice ju ?? sedan var det ju efterfest på strandgatan och självklart var ju sofi där :D

sen aa ii fredags kollade jag på carolinas utspring och sedan åkte ja hem till henne på fika tsm med hennes familj , sedan hade rosalie sexparty och där träffade ja massa folk ja inte sett på sjuuukt länge , såå den kvällen var det som att gå tillbaka till -06 igen :) sjukt nice , och utgång på det !!!

'

sedan sov ja över hos rosalie och stannat där enda tills idag då ja åkte hem och träffade carro på en liten pratstund :) sedan åkte hon hem och ja gick vidare till jeanette och åt tacos :) sen har vi möblerat om hennes sovrum :) och just nu ligger hon och ska söva mio så då passar ja ju självklart på att lägga ett inlägg , men bilder får ni en annan dag :) och massa finns det .. så hold on!!! de kmer

.
pusspuss /// sofidanielsson

2011-06-12 @ 20:12:18 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


amen förfan FREDAG

amen hallå därute!

nu är ja hemkommen efter ha spenderat två nätter i lambohov ! :) , och vad har ja gjort dom här två dagarna ? , njae inte så mkt va.. kan va skönt att inte göra nånting ibland, eller va sägerni ? :)

'

Idag valkas det iaf utgång med alla dom störda människorna , dvs att kvällen kommer nog bli riktigt rolig, och målet är sååklart att bli riktigt waisted ? -- ohja!

Men nu får ja bara sitta här hemma o vänta på att carro o kimberley ska ta sig från deras kära landet så vi kan dra till förfesten ! och eftersom att vi e så söta , såå står ju drickan redan där och väntar på oss (A)

.

nu ska ja fan ta och hälla upp saft för ja e sjukt törstig ! ha det bra , och alla ni som ska ut idag.. snälla hamna inte på tne  ;)


pusspuss/sofidanielsson ;)

2011-06-03 @ 15:35:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


godermorgon

är hemma hos min syster och vet inte riktigt vad som händer idag.. hörs senare ;)

2011-06-02 @ 12:41:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Favoritlistan.se
RSS 2.0