Hallådär

Hejsan hejsan Tordag !

det var ju ett tag sen ja skrev här , och tro mig det kommer inte att bli nån vana igen.. men nu fick ja ett ryck och bara fick tvångstanken att skriva lite so here we go..

-

dagen har spenderats som så att ja vaknade upp av mannis irriterande väckningssignal sen gick hon och jobbade och jag, lat som jag är somnade ju givetsvis om och vaknade runt 1 :)

Då tog ja med mig mat till Jeanette så lagade vi det och åt :)

Mysade lite med mio och sedan tog ja bussen till ikea för att möta upp manni när hon slutat jobbet:) såg gick vi o kollade lite :) hittade lite kläder som ja vill ha till nyår!

men dom blev det inte att köpa idag, utan lade undan dom tills imorgon så ska ja dit och köpa dom imorn , WIIIIE , ibland e det bra att man har en sån syster som ja har som kan sponsra med lite pengar eftersom ja själv är typ pank tills nästa vecka ! :)

Hahaha , men nu ska ja tvinga manni att ta en cigg med mig , så vi hörs nån dag.. kan dröja månader, kan dröja år.. men vi hööörs !

haha en sjuk gammal bild på mig o manni, cute huh ?;)
pusspuss / sofidanielsson

2011-12-15 @ 23:27:30 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Måndag!

Goddagens  på er ! :)
började dagen med att gå ner och tvätta , medans sandra låg kvar i sängen så sött :)

och eftersom hon som sagt låg och sov vart jag ju självklart väligt rastlös så ja diskade och plockade iordning lite, och äveeeen så vek jag faktiskt kläderna i byrålådan , WOW!

men nu är sandra vaken och vi ska snart käka frukost , och sen blir det ner och hämta den sista tvätten OCH tro det eller ej , sedan blir det ut att gå lite..

ska även lägga ner rökandet ÄNNU en gång , aah ja vet att ja sagt det många ggr men nu ska ja försöka iaf, sen funkar det inte fuckar ja ur på mig själv ! ;)

PussPuss//sofidanielsson

tror ni snön kommer snart ?? OKej ja hatar snö , men ärligt talat på Julafton så skaaa det vara snö annars äre fan ingen riktig jul

2011-12-05 @ 14:45:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Favoritlistan.se
RSS 2.0